Claudia
Exclusivitate in Bacau pentru Partenerul Certificat Velvet Com
3 august 2006

Incepand cu 1 august 2006, firma Velvet Com din Bacau a devenit primul si singurul partener certificat de pana acum caruia i s-a acordat exclusivitate in distributia si comercializarea solutiilor SmartCash Shop in judetul sau de resedinta. Acreditarea exclusiva este anuala si rasplateste eforturile deosebite, umane si financiare, in promovarea si implementarea solutiilor Magister Software in judetul Bacau.

De asemenea, motivul acestei decizii este implementarea completa a politicii de vanzare, helpdesk si service, impusa de Magister Software partenerilor certificati, in vederea furnizarii de servicii de cea mai inalta calitate clientilor nostri din toata tara.

Multumim pe aceasta cale partenerului nostru, firma Velvet Com din Bacau, pentru sustinere si implicare.

Magister Software incurajeaza si rasplateste eforturile partenerilor certificati care vand, implementeaza si serviseaza solutiile SmartCash Shop in conformitate cu cerintele de organizare stipulate in contractele de acreditare.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!