Diana Ionescu
Faci cumparaturi pe Smartpos.ro? Poti castiga un Scanner Zebra DS2208 ideal in orice industrie!
27 iulie 2017

Zilele de vara sunt un prilej bun pentru achizitia sau imbunatatirea echipamentelor necesare magazinului tau. SmartPOS.ro le combina si te invita sa achizitionezi echipamente specializate pentru comert sau consumabilele aferente, din cele peste 1000 de produse de calitate premium, necesare unei bune organizari si functionari a intregului sistem informatic.

In perioada 26 iulie – 16 august a.c. cei care fac achizitii in valoare de minim 599 lei, din magazinul online SmartPOS.ro, vor intra automat in tragerea la sorti ce va desemna castigatorul unui Scanner Zebra DS2208 in valoare de 750 lei.

Pentru mai multe detalii despre campania „Castiga un Scanner Zebra DS2208”, va invitam sa consultati mecanismul campaniei noastre.

Noi ne-am pregatit pentru sezonul cel aglomerat de toamna-iarna, dar voi? Aveti toate echipamentele necesare pentru a profita la maxim de oportunitatile lunilor care urmeaza?

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!