Claudia
Firma Gip Grup Serv devine partener certificat Magister Software
30 ianuarie 2006

Aducem la cunostinta clientilor Magister Software din zona judetelor Ilfov, Giurgiu, Dambovita si Prahova, precum si celor din Bucuresti, ca pot apela acum la serviciile firmei Gip Grup Serv, cel mai nou partener certificat Magister Software.
Gip Grup Serv activeaza de cativa ani in domeniul retail prin distributie de case de marcat si alte echipamente aferente destinate magazinelor.
Parteneriatul cu Magister Software deschide calea implementarilor de solutii complete si moderne pentru orice tip de magazine si supermarket-uri medii. Programul SmartCash Shop va ajunge la client prin intermediul societatii Gip Grup Serv cu toata seriozitatea unei echipe de profesionisti in domeniu tehnic. In urma unui training la sediul Magister Software, specialistii de la Gip Grup Serv poseda cunostintele necesare despre toate versiunile programului SmartCash Shop si detalii de implementare.
Datele de contact pentru Gip Grup Serv Bucuresti le puteti gasi la sectiunea Retea – Parteneri certificati.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!