Claudia
Reteaua Agricola apeleaza din nou la SmartCash Shop
3 februarie 2006

Datorita succesului inregistrat in cadrul retelei Agricola, in zona judetului Bacau, aceste magazine continua sa implementeze cu incredere sistemul SmartCash Shop. Ultima implementare a avut loc la unitatea 3 din Bacau, prin intermediul partenerului certificat al Magister Software – firma Velvet Com Bacau.
Sistemul cuprinde varianta SmartCash Shop Profesional ECR, driver universal pentru doua case de marcat online, model Datecs, un sistem de cantarire bazat pe cantare digitale DIGI SM300, conectate la serverul de backoffice prin intermediul unui plug-in universal pentru cantare digitale, un server backoffice de tip Multicom Shop Server, produs de Magister Software, cititoare de coduri de bare Symbol precum si un sistem de inventariere mobil Datalogic ghidat de un server StarLink pentru terminale.
Comunicarea in cadrul retelei Agricola se bazeaza pe raportare zilnica incrementala la centrala prin intermediul unui plug-in de export centrala via internet.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!