Stefania Moraru
Gala Premiilor Comertului Traditional 2012
16 noiembrie 2012

Castigatorii celor 4 sectiuni din cadrul galei Premiilor Comertului Traditional

Finala etapelor regionale ale concursului lansat de Revista Piata in colaborare cu METRO, Premiile Comertului Traditional, a avut loc joi, 15 noiembrie, incepand cu ora 19:00, la Ramada Parc Hotel.

Nouasprezece comercianti traditionali din intreaga tara au concurat la cele trei categorii: Premiul pentru cele mai bune servicii suplimentare, Premiul pentru cea mai buna strategie de marketing, Premiul pentru cel mai bun layout, dar si, bineinteles, pentru Marele premiu pentru cel mai bun comerciant traditional din Romania.

Magister, partener oficial alaturi de METRO, Ursus Breweries si Unilever, a fost si de data aceasta prezent la eveniment, fiind reprezentat de Directorul General, dl. Dor Bujor Padureanu, si de Directorul Comercial, dl. Florin Mihai Paraschiv. Compania Magister prin dl. Dor Bujor Padureanu a avut onoarea de a inmana premiul pentru cel mai bun layout, castigat de firma Lipas, detinatoarea supermarketului Extra din Focsani. Extra face parte din franciza METRO, LaDoiPasi.

Comerciantul vrancean a mai castigat la sectiunea Cele mai bune servici suplimentare. Surpriza serii a fost atunci cand dl. Edwin Deurloo, Operations Director at METRO Cash and Carry Romania, a anuntat castigatorul Marelui Premiu: Marin Costel Liviu, administratorul Lipas.

Acestia sunt castigatorii celor patru sectiuni:

  • La categoria Cele mai bune servicii: Lipas, Focsani
  • La categoria Cea mai buna strategie de marketing: Varuna, Gaesti
  • La categoria Cel mai bun layout: Lipas, Focsani
  • Marele premiu pentru cel mai bun comerciant traditional din Romania: Lipas, Focsani

Evenimentul de la Bucuresti reprezinta finalul seriei organizata de Revista Piata,pentru anul acesta, insa din 2013 targurile si galele dedicate comerciantilor traditionali din toata tara se vor relua.

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!