Stefania Moraru
Întâlnirea Partenerilor Magister 2012
13 noiembrie 2012

In week-end-ul 9-11 noiembrie, reprezentantii a peste 40 de companii partenere Magister s-au reunit in cadrul Intalnirii Anuale a Partenerilor Magister. Evenimentul – deja consacrat in bransa furnizorilor de solutii pentru retail – a adus laolalta firme din intreaga tara: Parteneri Certificati Magister, Dealeri Autorizati SmartCash, parteneri strategici, integratori etc. In cele trei zile dedicate evenimentului, invitatii au avut prilejul sa afle noutatile Magister, sa isi evalueze activitatea de peste an si sa socializeze, scopul principal al Intalnirii Partenerilor Magister fiind acela de a consolida reteaua nationala de parteneri.

Locul intalnirii de anul acesta a fost Hotelul Posada Vidraru, localizat la 200m de Barajul Vidraru. Invitatii au inceput sa soseasca din seara zilei de 9 noiembrie, pentru a participa la conferinta de a doua zi, care a reprezentat nucleul evenimentului. Prezentarile au fost sustinute de Dor Bujor Padureanu, director general Magister, Mihaela Petcu – coordonatoarea Retelei Nationale de Dealeri Autorizati SmartCash, Florin Paraschiv, directorul comercial al companiei, si de sefa Departamentului de Suport Tehnic, Stefania Berceanu.

In cea de-a doua parte a conferintei a avut loc si premierea celor mai performanti Dealeri Autorizati SmartCash si Parteneri Certificati Magister din acest an. Astfel, dealerii care au intrat in top 3 pe 2012 au fost companiile Velvet Com Bacau, pentru a 3-a oara consecutiv pe locul I, RelSys Pro Constanta, care a primit premiul II, si, nu in ultimul rand, Maart Consiliere Afaceri, laureat si in 2011.

Cat despre Partenerii Certificati Magister, podiumul de anul acesta a fost ocupat de Fisc Consulting din Cluj Napoca pe locul III, IIRUC Service – clasat pe locul II pentru al doilea an consecutiv si Velvet Com Bacau, careia i-a revenit premiul I. Compania bacauana este castigator la ambele categorii inca din 2010, reusind astfel sa se mentina ca lider pe zona Moldovei in furnizarea de solutii la cheie SmartCash.

Partenerii Magister prezenti au putut testa echipamentele incluse recent in portofoliu, precum o gama de cantare marca Dibal, noile statii de lucru, servere si multe altele, in sala de conferinte fiind prezentate numeroase tipuri de aparatura pentru retail. Printre invitati s-au aflat si reprezentanti ai colaboratorilor Magister, atat integratori, cat si distribuitori de echipamente.

Din partea companiei Transart au participat pentru a doua oara domnii Cristian Lazar, Account Manager, si Cosmin Constantin. MB 3 Modincom, distribuitorul cantarelor japoneze Digi, a fost reprezentat de Calin Georgescu, in timp ce BPC Com International, furnizor de echipamente de cantarire si Dealer Autorizat SmartCash, a spus „Prezent!” la intalnire prin intermediul doamnei Judit Dobrescu si a lui Dragos Dobrescu. Altcash Cluj, distribuitorul unei largi game de echipamente pentru retail, si Maguay si-au trimis, de asemenea, reprezentanti la eveniment. Marian Anghelescu, Presendintele Patronatului Caselor de Marcat si Solutiilor Informatice de Gestiune, a participat la randul lui la conferinta de sambata.

In premiera, anul acesta s-au acordat si doua premii de excelenta. La mai bine de 10 ani de colaborare, cele doua companii, Valmed Freemex si Qsoft Net Consulting, prima distribuitor de case de marcat si imprimante, iar cea de-a doua integrator SmartCash RMS cu WinMentor, au fost onorate prin aceasta premiere aparte. Stefan Popescu de la Qsoft Net Consulting a facut posibila integrarea SmartCash RMS cu programul de contabilitate WinMentor, iar Vladimir Dimitrov, director general Valmed Freemex, este unul dintre cei mai apreciati furnizori pe care Magister i-a avut pana in prezent.

Intalnirea Partenerilor Magister 2012
Intalnirea Partenerilor Magister 2012

 

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!