Stefania Moraru
Gastropan 2015: Mix de tradiţii şi inovaţii culinare
22 martie 2015

GastroPan 2015: concursurile, demonstraţiile şi tehnologiile culinare vin în martie la Târgu Mureş

In perioada 19-21 martie, solutiile pentru retail SmartCash RMS au fost prezente la Gastropan 2015. Cea de-a saptea editie a targului de solutii si tehnologii pentru afacerile din panificatie, cofetarie şi alimentaţie publică s-a desfasurat la Targu Mures.

Pe parcursul celor trei zile de expozitie partenerul certificat Birotech Pres din Targu Mures, a prezentat vizitatorilor solutiile SmartCash pentru magazine, restaurante si cafenele.

Vizitatorii au putut testa sistemul SmartCash de vanzare, compus dintr-un terminal POS touchscreen, o imprimanta fiscala si un cititor de coduri de bare, omnidirectional.

Cei interesati de solutii low-cost au putut afla mai multe despre promotia „Un magazin intr-o cutie„.

Gastropan 2015 a avut loc in Centrul Expo President din Targu Mures. Peste 20.000 de vizitatori au vizitat standurile celor 132 de expozanti.

Partener Magister, de aproximativ 10 ani, Birotech Pres a participat la realizarea a numeroase proiecte de retail importante. In mai 2014, Birotech a obtinut certificarea de Centru de Training si Interventie Magister Software.

0 Comentarii

Categorie: Evenimente
Etichete: Gastropan

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!