Stefania Moraru
Conferința Progresiv 2015
16 martie 2015

In perioada 11-13 martie, Magister Software a participat alaturi de partenerul sau, Scale Expert, la Conferinta Progresiv 2015. Aflata la cincisprezecea editie, Conferinta Progresiv este un eveniment cu traditie dedicat reprezentantilor din industria FMCG si din retail. Evenimentul consta in prezentarea ultimelor tendinte de consum si cumparare si  in expunerea de studii de caz din retail si FMCG. Prezentarile au fost sustinute de speakeri valorosi din domeniu.

La standul organizat in colaborare cu partenerul Scale Expert, compania Magister Software, reprezentata de coordonatoarea retelei nationale de Parteneri Magister, Mihaela Petcu, a prezentat vizitatorilor platforma SmartCash RMS 2015 si oferta actuala a companiei. Vizitatorii au putut testa o solutie SmartCash bazata pe un sistem POS touchscreen Posiflex, o imprimanta fiscala rapida si un cititor de coduri de bare omnidirectional.

La conferinta au participat peste 400 de top si middle manageri din retail si FMCG cum ar fi reprezentanti ai operatorilor Auchan, Carrefour sau Profi. Tema Conferintei Progresiv a fost Today is Yesterday, rezumand actualitatea din retail, in care totul se transforma cu o viteza uimitoare, iar inovatia este necesara pentru a supravietui pe piata. Temele de discutie au fost: inovatia, perspectivele macroeconomice, provocarile retailului multi-canal, shopper centricity, probleme de concurenta, viitorul retailului traditional, concepte noi si remodelari si e-commerce.

Sursa imagine: www.magazinulprogresiv.ro
[slickr-flickr delay=”10″ items=”18″ tag=”conferinta progresiv”]

0 Comentarii

Categorie: Evenimente
Etichete: Progresiv

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!