Claudia
Hypermarket-ul JYSK s-a lansat la Timisoara
26 noiembrie 2007

Solutia de frontoffice SmartCash POS functioneaza acum in al cincilea magazin JYSK din Romania, la Timisoara, in luna noiembrie 2007.
Reteaua JYSK s-a lansat in Romania la inceputul anului si s-a extins rapid in cateva orase din tara (Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures), generand un numar uimitor de vanzari intr-un timp foarte scurt.

Hypermarket-ul JYSK combina solutia proprie backoffice bazata pe platforma Navision ERP cu frontoffice-ul SmartCash POS prin intermediul interfetei de comunicatie SmartCash POS Gateway. Aceasta interfata bidirectionala dintre sistemul SmartCash POS si ERP-ul Navision a fost creata si adaptata de specialistii de la Magister Software special pentru necesitatile magazinului JYSK.

Solutia din frontoffice consta in sase puncte de vanzare dotate cu sisteme POS de tip Triview POS 82A, imprimante fiscale Datecs, cititoare de coduri de bare Metrologic Voyager, sertare de bani si display client.

Datorita aplicatiei SmartCash POS, se evita aglomeratia in zona punctelor de vanzare, clientii fiind multumiti de viteza sporita si eficienta din frontoffice, unde fluxul este mereu mare.

Magazinul JYSK propune o gama larga de articole pentru acasa: obiecte decorative pentru casa, mobilier, plapumi, cearceafuri.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!