Claudia
SmartCash RMS reprezentat in Iulius Mall Cluj prin Bata si Lush
27 noiembrie 2007

In cadrul centrului comercial Iulius Mall localizat in cartierul Gheorgheni din Cluj, s-au deschis magazinele Bata si Lush, care functioneaza cu sistemul SmartCash RMS.
Locatia comoda a centrului, avantajat de proximitatea campusului universitar si apropierea de centrul orasului, fac din Iulius Mall Cluj un punct fierbinte comercial al ardealului, beneficiind si de o cladire noua, spatioasa, cu un design ultra modern.
Intr-un spatiu de peste 147.000 mp s-au deschis numeroase magazine, reprezentand brand-uri nationale si internationale de renume.
Magazinele Bata si Lush extind retelele locale ale brand-urilor importate din Italia, respectiv Marea Britanie. Retelele din Romania lucreaza demult cu Magister Software, pe partea de vanzari si gestiune, avand implementat sistemul SmartCash de cativa ani, activitatea fiind controlata la centrala de magazine.
Solutia cuprinde o varianta monopost, cu un singur calculator ingloband toate functiile necesare magazinului, cu imprimanta fiscala si scaner. Activitatea este coordonata de SmartCash Shop versiune Professional la nivel de magazin si SmartCash NetCenter la nivel de retea.
Pe segmentul retail al magazinelor mici, in extindere, in retea inchisa, cu profil confectii, Magister Software este in acest moment lider de piata, cu un numar constant de instalari lunare directe sau prin intermediul retelei de parteneri acreditati in tara.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!