Claudia
Implementare SmartCash RMS de succes la supermarket Gabriel
19 aprilie 2010

Se poate afirma cu certitudine ca supermarketul Gabriel din Bucuresti are o solutie de management solida si eficace. Aproape toate componentele care fac parte din platforma SmartCash RMS au fost instalate la magazin, ilustrand combinatia cea mai buna pentru un supermarket ce functioneaza individual, inafara unei retele.
SmartCash Shop (aplicatia pentru gestiune din backoffice), SmartCash POS (aplicatia ce controleaza vanzarile), SmartCash Mobility (aplicatia pentru achizitie mobila de date si inventariere), SmartCash Check (aplicatia pentru interogare verificatoare de preturi) si plug-in-ul pentru cantare digitale se impletesc pentru a crea un sistem fiabil si energic ce asigura un flux de activitate optimizat si eficient.
O gama larga de echipamente retail compacte, de ultima generatie, ce garanteaza costuri de mentenanta reduse si multiple functionalitati, intercomunica armonios intr-un mediu foarte bine organizat pentru desfasurarea tuturor operatiilor din supermarket: vanzare, operare, receptie, inventariere, etc.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!