Claudia
Produse noi pe lista echipamentelor certificate SmartCash RMS
6 aprilie 2010

Va recomandam noile cititoare de coduri de bare din gama Metrologic si Datalogic, incluse pe lista echipamentelor certificate SmartCash RMS.
Noul cititor METROLOGIC MS2400 Stratos incorporabil in masa oferit de Honeywell este insotit de cantarul digital DIGI DS-980 si a fost special creat pentru a creste productivitatea in mediile retail solicitante. Acest scaner de tip bioptic este extrem de performant si prezinta un design modular comod si aspectuos sub orice tejghea de magazin.
DATALOGIC Magellan 2200 este un cititor de coduri de bare omnidirectional de tip vertical rapid si eficient, bazat pe tehnologia de scanare Magellan; imbunatateste viteza operatiilor din frontoffice si economiseste energie.
DATALOGIC Magellan 8300 este un cititor de coduri de bare omnidirecţional dotat cu cea mai noua tehnologie bioptica de scanare ce sporeste vizibil productivitatea operatiilor din frontoffice. Produs extrem de fiabil cu ciclu de viata de lunga durata a carui utilizare este indicata in magazine care necesita un volum mediu de scanare.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!