Claudia
Implementare SmartCash RMS la Sole Trusesti
14 mai 2007

La Trusesti judetul Botosani, s-a deschis in luna aprilie magazinul Sole, de tip minimarket de cartier, care a ales sa utilizeze sistemul integrat SmartCash RMS.
Solutia este una de tip Professional cu sistem POS si imprimanta fiscala in frontoffice. Un singur sistem POS in frontoffice a fost considerat suficient pentru a acoperi necesitatile magazinului. Sole nu are un numar foarte mare de repere dar aprovizionarea are loc in acelasi interval orar ca si vanzarea, fluxul de clienti fiind permanent.
Magazinul are in fata un sistem POS complet de ultima generatie compus din imprimanta fiscala Datecs, sistem EcoPOS cu tastatura programabila si display LCD, cititor de coduri de bare unidirectional si sertar de bani. SmartCash POS asigura vanzari rapide si evitarea cozilor in orele de aglomeratie.
Serverul MultiCom Shop Server functioneaza in backoffice si ruleaza programul SmartCash Shop in varianta sa Professional. El este in acelasi timp si statie de receptie magazin, acoperind cu succes necesitatile de fiabilitate al unui asemenea mediu solicitat.
Implementarea a fost realizata de partenerul nostru certificat in zona judetului Botosani, firma Microtehnica.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!