Claudia
SmartCash POS la magazinul JYSK Baia Mare
22 mai 2007

Al treilea magazin din reteaua JYSK s-a lansat la Baia Mare in luna mai 2007.
La Baia Mare, ca si la Oradea sau Satu Mare, unde JYSK a deschis magazine acum ceva timp, supermarket-ul combina solutia proprie backoffice bazata pe platforma Navision ERP cu frontoffice-ul SmartCash POS prin intermediul interfetei de comunicatie SmartCash POS Gateway. Interfata bidirectionala dintre sistemul POS si ERP-ul Navision a fost adaptata de specialistii de la Magister Software.
Echipa de la Magister Software s-a deplasat la Baia Mare pentru cateva zile pentru instalarea sistemului. Implementarea s-a efectuat intr-un timp foarte scurt, dar interfata cu Navision functioneaza foarte bine la Baia Mare, ca si in restul magazinelor din tara.
Solutia din frontoffice consta in patru puncte de vanzare dotate cu sisteme POS de tip Triview POS 82A, imprimante fiscale Datecs, cititoare de coduri de bare Metrologic Voyager, sertare de bani si display client. Autentificarea si deschiderea POS-urilor este realizata prin carduri magnetice de acces, asigurand astfel un control strict al activitatii de vanzare.
Magazinul JYSK functioneaza in cadrul complexului comercial Real din Baia Mare, unde ocupa un spatiu de 1500 mp.
Gama de produse JYSK cuprinde: mobilier pentru casa si gradina, lenjerie, textile pentru casa, articole de camping, precum si alte produse casnice (vesela, lampi, jucarii, cadouri, accesorii), toate la preturi acceptabile si de o calitate foarte buna.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!