Diana Ionescu
Implementarea SmartCash RMS în rețeaua Practi Romania
13 februarie 2024

Transformare digitală in retailul cash&carry pentru produse de curățenie și uz casnic

Într-o eră în care digitalizarea și automatizarea proceselor devin din ce în ce mai esențiale pentru succesul în retail, rețeaua de magazine de tip discount Practi Romania din Turnu Măgurele a făcut un pas major către modernizare și eficiență. Alegerea soluției SmartCash RMS de la Magister este o dovadă a angajamentului lor față de inovație și excelență operațională.

Gama largă de produse Practi este gestionată eficient cu SmartCash RMS

Cu peste 3500 de articole, de la produse de curățenie, fabricate din hârtie, articole de casă și menaj, până la soluții de curățenie pentru suprafețe și geamuri, Practi Romania oferă o varietate impresionantă de produse clienților săi. Gestionarea eficientă a acestei diversități a fost posibilă prin implementarea componentelor SmartCash RMS, care asigură o administrare detaliată atât în front-office, cât și în back-office.

SmartCash POS Professional este inima procesului de vânzare din front-office, asigurând o experiență de cumpărături rapidă și plăcută pentru fiecare client. În back-office, SmartCash Shop Professional gestionează cu eficiență activitatea magazinelor, de la stocuri și până la raportări analitice.

Pentru o mobilitate și flexibilitate crescută în achiziția de date direct de pe rafturile magazinului, SmartCash Mobility reprezintă soluția perfectă. Utilizarea terminalelor mobile Idata K1S, echipate cu tehnologia 2D Area Imager, facilitează colectarea datelor eficient și precis, contribuind la optimizarea proceselor de inventar.

Implementarea SmartCash RMS în rețeaua Practi Romania

Echipamente hardware de ultimă generație pentru o performanță superioră

Magazinul Practi Romania aflat in Turnu Măgurele este dotat cu echipamente de ultimă generație pentru a susține fluxul de lucru accelerat și cerințele moderne ale retailului. Imprimantele Datecs FP700 și sistemele POS All-in-one Touchscreen 8279u cu procesor Intel I5 asigură o gestionare fluentă a tranzacțiilor, în timp ce cititorul de coduri de bare Zebra Symbol LS2208 eficientizează procesul de checkout.

Inovație fiscală cu SmartCash ANAF Connector

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale implementării este integrarea cu sistemele e-Factura și e-Transport prin SmartCash ANAF Connector. Această funcționalitate avansată procesează automat toate documentele relevante emise în sistem, arhiveaza facturile de la terti, transmite facturile catre ANAF si citeste fisierele XML asigurând conformitate fiscală și eficientizând procesele administrative.

Prin integrarea soluției SmartCash RMS de la Magister, Practi Romania nu doar că își modernizează operațiunile dar stabilește și un nou standard în retailul de tip discount. Eficiența, conformitatea fiscală și experiența îmbunătățită a clienților sunt doar câteva dintre beneficiile pe care această implementare le aduce, marcând un pas important către un viitor sustenabil și profitabil în domeniul retailului.

Implementarea SmartCash RMS în rețeaua Practi Romania este un exemplu clar de cum tehnologia avansată poate transforma retailul, oferind soluții inovatoare pentru provocările de zi cu zi și deschizând calea către o eficiență operațională fără precedent.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!