Diana Ionescu
Transformarea digitală a Mezozoica SRL cu SmartCash RMS de la Magister
1 februarie 2024

Optimizarea procedurilor de lucru cu SmartCash RMS

Magister Software, lider în furnizarea de soluții software pentru gestiune, a implementat recent cu succes soluția SmartCash RMS în magazinul universal Mezozoica SRL, situat în Medgidia, județul Constanța. Acest proiect subliniază angajamentul Magister de a oferi soluții inovatoare și eficiente pentru optimizarea proceselor de vânzare și gestiune.

Mezozoica SRL, un comerciant cu viziune, a optat pentru varianta SmartCash Standard a soluției SmartCash RMS, cu licență permanentă. Această alegere strategică a fost motivată de dorința de a fluidiza operațiunile de gestiune – recepție, vânzare și retur de mărfuri – și de a îmbunătăți controlul stocurilor.

SmartCash RMS in varianta Standard pentru magazine individuale mici cu gestiune simplificată a stocurilor

SmartCash RMS, în varianta Standard, este ideal pentru magazine individuale mici, oferind o gamă largă de funcționalități esențiale:

 • Vânzare simplă cu bon fiscal;
 • Încasări cu numerar și sertar unic;
 • Încasări cu forme de plată de bază;
 • Management simplificat al datelor de bază (masterdata);
 • Etichetare simplă de raft și produs;
 • Programare simplificată pentru cântare cu etichetare;
 • Recepție marfă;
 • Vânzare cu ridicata și facturare simplă;
 • Gestionare simplificată a consumurilor și corecțiilor de stoc;
 • Inventariere simplă a stocurilor pe departamente;
 • Suport pentru programe de fidelizare;
 • Integrare contabilă prin plug-in-uri specializate;
 • Raportare operațională și contabilă simplificată.

Componenta software si hardware esentiala pentru eficiența sistemului

Pe lângă software, componenta hardware este esențială pentru eficiența sistemului. La punctul de vânzare, Mezozoica SRL a ales un sistem POS-All-in-One touchscreen ZT-6412 Intel Celeron J6412. Acesta se remarcă prin viteza de lucru și fiabilitate, fiind ideal pentru mediul de retail. Carcasa din aluminiu vopsit în negru și procesorul Intel Celeron J6412 Quad Core asigură o funcționare silențioasă și eficientă.

Pentru scanarea precisă și rapidă a codurilor de bare, a fost selectat cititorul pentru coduri de bare unidirecțional LS2208. Acest model, popular și accesibil, este perfect pentru utilizare intensivă, având o rază mare de scanare de până la 43 cm, ideală pentru un magazin universal precum Mezozoica SRL din Medgidia.

Implementarea SmartCash RMS de către Magister Software a înlocuit un sistem mai vechi bazat pe case de marcat, aducând funcționalități noi și îmbunătățind nivelul de servicii oferite clienților. Instalarea soluției și trainingul personalului au fost efectuate de specialiștii Magister, asigurând o tranziție lină și eficientă către noul sistem.

Prin această modernizare, Mezozoica SRL nu doar că își îmbunătățește procesele interne, dar adoptă si o tehnologie digitală în retailul din Medgidia, demonstrând angajamentul său față de inovație și excelență în serviciul clienților.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!