Stefania Moraru
Întâlnirea Partenerilor Magister 2014
19 noiembrie 2014

A cincea editie a intalnirii anuale a partenerilor Magister a avut loc anul acesta, intre 14 si 16 noiembrie, in statiunea Sambata de Sus din judetul Brasov. La eveniment au participat aproximativ 100 de persoane, reprezentante a 40 de firme ce functioneaza in domeniul solutiilor pentru retail din Romania, distribuitori de case de marcat si solutii software de vanzare si management pentru magazine.

Conferinta, evenimentul central al intalnirii anuale, a fost sustinuta de Mihaela Petcu, directoarea retelei de parteneri Magister, sambata, 15 noiembrie, si a cuprins doua parti. Prima a constat in evaluarea primului ciclu al programului de certificare Magister si in prezentarea promotiilor, evenimentelor si activitatii comerciale din acest an. Prima parte a conferintei s-a incheiat cu decernarea premiilor pentru cei mai performanti Dealeri Autorizati SmartCash, privilegiu care i-a revenit directorului comercial Magister Software, Florin Mihai Paraschiv.

Pe primul loc s-a clasat firma Velvet Com Bacau, rezultat pe care il mentine pentru al cincilea an consecutiv. Locul doi a fost ocupat de IIRUC Service, pentru prima oara in top 3 la categoria Dealer, iar locul trei i-a revenit, pentru al patrulea an consecutiv, companiei Maart Consiliere Afaceri, Dealer Autorizat SmartCash.

A doua parte a conferintei a inceput cu o prezentare sustinuta de Dor Bujor Padureanu, directorul general Magister Software, privind directiile de dezvoltare a platformei software SmartCash RMS si a noului sistem de asistenta tehnica autorizata. Apoi, a fost randul furnizorilor, integratorilor si partenerilor strategici sa sustina prezentari, echipa Magister dedicandu-le, in acest scop, mult mai mult timp in cadrul conferintei decat in editiile anterioare ale Intalnirii.

Prima prezentare a fost sustinuta de Monica Damian, Sales Coordinator Seamless Romania – furnizorul solutiei de plati mobile prin aplicatia SEQR. Apoi, i-a venit randul lui Gabriel Ursu, ASM Senior Software, sa sustina o prezentare despre proiectul comun Senior Software-Magister Software – reteaua de retail Barta Ati, franciza a CBA. Urmatoarele trei prezentari au fost sustinute de Attila Kiss, director general Alt Cash Impex – Cluj-Napoca, Judit Dobrescu, director general Scale Expert – Bucuresti, si Florin Bajan, director general Zeus Service – Bucuresti, toti fiind furnizori si parteneri strategici ai companiei Magister.

Numarul mare de participanti la intalnire si feedback-ul pozitiv al acestora arata increderea de care se bucura solutiile SmartCash in toata tara si in randul distribuitorilor, nu doar al utilizatorilor. Totodata, interesul vadit al partenerilor Magister pentru programul de certificare al companiei confirma necesitatea si sustine dezvoltarea acestuia.

„Anul acesta am avut de raspuns unor provocari deosebite. Am reusit sa integram reteaua noastra de parteneri la un nivel pe care nu l-am mai atins niciodata. S-a vazut in toate discursurile, prezentarile si, mai ales, in atmosfera generala care a domnit, aceea de prietenie, de colegialitate, de putere si coeziune pe care am dobandit-o ca retea structurata de parteneri certificati. […] Fiecare dintre acestia reprezinta un atu important in favoarea politicii noastre de dezvoltare pentru anii viitori. Pentru ca viitorul este al solutiilor integrate, al integrarilor la nivel uman, profesional si de solutii software, al solutiilor care sunt furnizate de un complex intreg de oameni, de factori, de furnizori de solutii, dar care trebuie sa ajunga la clientul final ca un tot unitar si ca o solutie completa, furnizata la cheie“, a declarat Dor Bujor Padureanu, director general Magister Software.

Filmul Evenimentului

Intalnirea Partenerilor Magister 2014
Intalnirea Partenerilor Magister 2014

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!