Claudia
Integrare cantar Mettler Toledo in platforma SmartCash RMS
25 mai 2009

Platforma SmartCash RMS va asigura suport pentru cantarele Mettler Toledo incepand cu luna mai 2009. A fost finalizata implementarea la versiunea urmatoare, astfel, SmartCash RMS va integra gama mid-range si high-end a acestui tip de cantare cu etichetare.
Acest pas este rezultatul unei colaborari excelente cu importatorul firma Sintezis. Integrarea in platforma noastra va permite posibilitatea de furnizare a solutiilor SmartCash RMS in combinatie cu o categorie deosebita de cantare cu o fiabilitate inalta si un raport calitate/pret excelent.
Cantarul Mettler Toledo, model 8442, este recomandat pentru magazine alimentare si supermarket-uri de cartier, fiind disponibil in doua variante : cu brat si display client si fara brat (bench). Printre avantajele esentiale ale acestui model se numara: memorarea a pana la 7000 de coduri PLU, mecanismul inovator al imprimantei termice si viteza mare de printare a etichetelor sau bonurilor, fiabilitate foarte mare in medii retail dure, acceptarea mai multor modele standard de etichete si posibilitatea printarii de rapoarte.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!