Claudia
Magister Software lanseaza in Romania o noua generatie de terminale mobile
19 mai 2009

Magister Software, producator consacrat de software de timp real pentru magazine si lanturi de magazine, lanseaza in Romania sub marca proprie, noul terminal de achizitie mobila de date IT8000.
Fiind rodul unei colaborari de succes intre Magister Software si producatorul din Taiwan, firma Bitatek, terminalul are un raport calitate/pret de invidiat, concurand puternic cu alte produse echivalente mai scumpe de pe piata.
Destinat operarii in medii agresive specifice activitatii din retail, terminalul IT8000 utilizeaza un sistem de operare Windows CE 5.0, fiind motorizat de un procesor Marvell PXA270 la frecventa maxima de 624 MHz. De asemenea, produsul beneficiaza de o memorie de 128MB SDRAM si 256 MB memorie Flash. Memoria poate fi extinsa cu carduri MicroSD.
Terminalul este dotat cu baterie din litiu-ion care garanteaza functionarea prelungita de pana la 10 ore si are incorporat un scaner Symbol SE955, asigurand o viteza mare de lucru. Tastatura numerica de 32 taste si ecranul touchscreen de luminozitate ridicata confera avantaje in plus si rezistenta in orice conditii.
IT8000 suporta comunicatia wireless precum si bluetooth, iar greutatea foarte mica (de numai 330gr) il face sa poata fi usor transportat in orice locatie.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!