Diana Ionescu
Interviu cu Bogdan Bratu si Nadir Azam, reprezentanti Zucchetti, despre parteneriatul strategic cu Magister
5 decembrie 2019

Conferinta Nationala Magister 2019 ne-a prilejuit reintalnirea cu unii dintre cei mai vechi parteneri ai nostri, printre care si reprezentantii companiei Zucchetti, in week-end-ul 1-3 noiembrie a.c. in complexul Ana Hotels din Poiana Brasov.

Bogdan Bratu, membru-cheie al Zucchetti Worldwide Business Operations Eastern Europe, a sustinut o prezentare despre “Software care creează succes” – respectiv aplicatiile Mago, integrate in solutiile la cheie Magister.

In acest moment, Magister capata o noua putere pe piata romana, dezvoltand atat solutii de retail, cat si solutii ERP, productie, depozitare, logistica. Le urez succes, este un drum lung la care ne-am inhamat, este un drum din care vreau sa fac parte si sa avem rezultate bune impreuna, a declarat Bogdan.Software care creează succes, Bogdan Bratu – Zucchetti Worldwide Business Operations Eastern Europe

Software care creează succes, Bogdan Bratu – Zucchetti Worldwide Business Operations Eastern Europe


La randul sau, Nadir Azam, de asemenea parte din departamentul international Zucchetti Worldwide Business Operations Western Europe, ne-a vorbit despre programul Microarea Certified Partner si despre parteneriatul strategic cu Magister care a permis companiei Zucchetti sa-si furnizeze solutiile integrate catre o baza larga de clienti de retail din Romania. Nadir are mari asteptari de la acest parteneriat, estimand ca va creste semnificativ in viitor, considerand colaborarea deja longeviva cu Magister. Va invitam sa urmariti interviul integral, in limba engleza, mai josParteneriat strategic, Nadir Azam – Zucchetti Worldwide Business Operations Western Europe

Parteneriat strategic, Nadir Azam – Zucchetti Worldwide Business Operations Western Europe


Le dorim spor si succes in activitate si in 2020 si speram sa obtinem impreuna rezultate remarcabile.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!