Diana Ionescu
Interviuri Parteneri Magister Software 2016, Paltinis
14 decembrie 2016

Continuam seria interviurilor video filmate cu prilejul Intalnirii Partenerilor Magister 2016 cu doamna Judit Dobrescu, Director General al companiei Scale Expert companie furnizoare de echipamente fiscale si pentru cantarire si cu directorul departamentului IT din cadrul companiei Vec Impex din Iasi, domnul Norocel Istrati.

Doamna Judit Dobrescu a vorbit despre experienta placuta in cadrul parteneriatului cu Magister Software si despre implicarea in proiecte menite sa aduca plus-valoare colaborarii, in contextul noilor modificari legislative din domeniul fiscal.

Experienta noastra cu Magister este una extrem de placuta. Sunt parteneri de nadejde pentru toti furnizorii de echipamente si preocuparea noastra principala, intotdeauna este de a implementa, de a dezvolta si de a gasi echipamente noi, astfel incat sa aduca plus-valoare solutiilor software distribuite de ei. Cred ca cel mai important lucru in aceasta colaborare a fost suportul tehnic si siguranta echipamentelor pe care le oferim. In perspectiva modificarii legislatiei fiscale, despre care nu stim cand va fi implementata, cum va afecta piata de retail, un singur lucru stiu sigur, vom pregati echipamentele astfel incat sa corespunda legislatiei si avem convingerea ca in felul acesta, pe piata de retail, va creste performanta echipamentelor folosite.Interviu cu Judit Dobrescu, General Manager Scale Expert, la Intalnirea Partenerilor Magister 2016

Interviu cu Judit Dobrescu, General Manager Scale Expert, la Intalnirea Partenerilor Magister 2016


Intra in reteaua profesionistilor Magister!

Unul dintre seniorii de service ai platformei SmartCash RMS, directorul departamentului IT din cadrul companiei Vec Impex din Iasi, domnul Norocel Istrati, cunoaste solutiile Magister Software in detaliu. Aflat, impreuna cu colegii sai, in echipa nationala Magister Software inca de la primele parteneriate, domnul Istrati ne-a impartasit in cadrul interviului informatii despre perspectivele, viziunea si necesitatile clientilor, adaptate specificului de business, in vederea asigurarii unui management extrem de detaliat, integrand solutiile Magister Software.

Noi activam intr-un domeniu cu spectru larg si am constatat necesitatea unor solutii informatice de gestiunea afacerii si de analiza afacerii in foarte multe domenii, de la imobiliare la productie si de la educatie pana la dezvoltare personala.Interviu cu Norocel Istrati, reprezentant Vec Impex, Iasi, lntalnirea Partenerilor Magister 2016

Interviu cu Norocel Istrati, reprezentant Vec Impex, Iasi, lntalnirea Partenerilor Magister 2016


Intra in reteaua profesionistilor Magister!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!