Stefania Moraru
Interviurile Partenerilor Premianti 2014
11 decembrie 2014

La fiecare intalnire anuala a partenerilor Magister ne place sa ii premiem pe cei mai buni. Este deja o traditie aflata la a 5-a editie pe care partenerii nostri o asteapta cu interes si ne bucura ca le putem oferi o perspectiva anuala asupra activitatii lor in cadrul retelei.
In 2014, i-am premiat pe primii trei Dealeri Autorizati SmartCash, cele mai performate companii care au promovat si distribuit solutiile dezvoltate de Magister Software.

Iata interviurile acordate de catre cei trei premianti cu prilejul Intalnirii Partenerilor Magister 2014 care a avut loc in perioada 14-16 noiembrie la Sambata de Sus.

Interviu Adriana Nastase, Director General Velvet Com – Locul I

Castigatoare pentru al cincilea an la rand a premiului I la categoria Dealer Autorizat SmartCash, compania Velvet Com din Bacau a devenit din mai 2014 Centru de Service si Suport Tehnic Autorizat Magister alaturi de alte trei centre din tara. Pentru a obtine aceasta certificare angajatii Velvet Com au trebuit sa obtina calificarile profesionale necesare urmand programul de eLearning Magister. In plus, pentru a deveni centru de service si suport tehnic, compania bacauana a trebuit sa implementeze o infrastructura de call center.

„Anul 2014 a insemnat un mare progres in a pune bazele unui nou tip de instruire prin invatare continua si testare permanenta. Ca orice inceput, a fost cu dificultati in implementarea noilor proceduri, cu impact in managementul afacerii, dar ca de cele mai multe ori, am reusit impreuna cu colegii din firma sa incheiem cu bine aceasta incercare.”, a declarat Adriana Nastase in interviul acordat.

Interviu cu Adriana Nastase, director general Velvet Com, la Intalnirea Partenerilor Magister 2014
Interviu cu Adriana Nastase, director general Velvet Com, la Intalnirea Partenerilor Magister 2014

Interviu Marius Stoica, Director Solutii Fiscale IIRUC Service – Locul II

In 2014, IIRUC Service SA este premiata pentru prima data la categoria Dealer Autorizat SmartCash. La cele 5 editii precedente ale Galei, din in 2011 si 2012, IIRUC a reusit sa obtina doua premii II. In mai 2014 compania a obtinut 7 certificari pentru centrele regionale, sase de Centru de Training si Interventie Autorizat si una de Centru de Instalare Autorizat.

„Anul 2014 a fost un an plin de provocari pentru promovarea solutiilor fiscale in Romania. Una dintre aceste provocari a fost mobilizarea colegilor din filialele din tara pentru a promova solutiile SmartCash si pentru instalarea acestora la nivelul impus de statutul de Partener Certificat Magister”, spune Marius Stoica, Directorul de Solutii Fiscale IIRUC Service in interviul acordat la intalnirea partenerilor.

Interviu cu Marius Stoica, Director Solutii Fiscale IIRUC, la Intalnirea Partenerilor Magister 2014
Interviu cu Marius Stoica, Director Solutii Fiscale IIRUC, la Intalnirea Partenerilor Magister 2014

Interviu Marius Mateis, Director General Maart Consiliere Afaceri – Locul III

Maart, un partener Magister extrem de performant atat la nivel local, cat si national, s-a clasat anul acesta pe locul III in top Dealer Autorizat SmartCash. Acesta este al patrulea premiu pe care compania din Bucuresti il obtine din partea noastra si ii suntem recunoscatori pentru efortul pe care il depune in promovarea solutiilor SmartCash.

„As putea spune ca Magister Software a fost intotdeauna un furnizor de retail modern si clientii care implementeaza solutiile SmartCash sunt competitivi in lupta cu marile lanturi de retail […]. Pot spune, ca si anul trecut, ca implementarea solutiilor Magister ne aduce mari satisfactii.”, declara Marius Mateis, Directorul General Maart caruia ii multumim pe aceasta cale pentru cuvintele frumoase.

Interviu cu Marius Mateis, director general Maart, la Intalnirea Partenerilor Magister 2014
Interviu cu Marius Mateis, director general Maart, la Intalnirea Partenerilor Magister 2014

Acestea fiind zise, speram ca si anul viitor sa avem parteneri asa de destoinici ca cei de anul acesta. Va dorim mult succes si spor in tot ce intreprindeti!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!