Claudia
JYSK Galati – un succes peste asteptari
10 decembrie 2007

Odata cu lansarea unui nou hypermarket Real, in orasul Galati, s-a inaugurat si al saselea magazin JYSK din Romania. Deshiderea a avut loc la finalul lunii noiembrie, iar succesul afacerii in zona a fost de la bun inceput garantat, datorita unei prezente in masa a clientilor doritori de a achizitiona un numar mare de produse.

Sistemul SmartCash POS, oferit de firma Magister Software, s-a dovedit inca odata foarte eficient in conditii de stres maxim, timp limitat, un numar foarte mare de clienti nerabdatori sa profite de promotiile din magazin in primele zile dupa deschidere.

Va reamintim ca magazinele JYSK din Romania combina solutia proprie backoffice bazata pe platforma Navision ERP cu frontoffice-ul SmartCash POS prin intermediul interfetei de comunicatie SmartCash POS Gateway. Aceasta interfata bidirectionala dintre sistemul SmartCash POS si ERP-ul Navision a fost creata si adaptata de specialistii de la Magister Software.

Solutia din frontoffice include sase puncte de vanzare dotate din punct de vedere hardware cu sisteme POS de tip Triview POS 82A, imprimante fiscale Datecs, cititoare de coduri de bare Metrologic Voyager si sertare de bani.

JYSK, un brand de renume in Europa, a ales pentru reteaua sa de magazine din Romania colaborarea cu Magister Software, prin impementarea componentei SmartCash POS a sistemului retail SmartCash RMS. Aceasta alegere se datoreaza fiabilitatii excelente si vitezei sporite de operare in frontoffice, unde fluxul de clienti este foarte mare.

Solutia a fost instalata pana acum in sase magazine din tara, fiind preconizate alte cateva in 2008, datorita succesului brandului pe piata romaneasca si a volumului mare de vanzari.

Magister Software s-a ocupat de implementare oferind in continuare suport tehnic tuturor magazinelor JYSK din Romania.
Produsele JYSK se adreseaza tuturor, fiind foarte utile in orice casa: obiecte decorative, mobilier, plapumi, cearceafuri, saltele, prosoape, perdele, etc.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!