Claudia
Velvet Com in topul partenerilor cu numar mare de instalari
18 ianuarie 2008

In luna noiembrie 2007 firma Velvet Com, partener certificat al Magister Software in aria judetelor Bacau si Neamt, a instalat sistemul SmartCash RMS in trei magazine.

Solutia din Magazinul de Vinuri, localizat in Roman, este una simpla, bazata o varianta SmartCash Shop Professional cu o statie de backoffice si un sistem EcoPOS in frontoffice, cu imprimanta fiscala Datecs.

Solutia din supermarket-ul Aya din Roman, este mai complexa, datorita spatiului mai mare si aprovizionarii mai frecvente in conditiile unui regim de magazin de cartier. Versiunea de backoffice este tot SmartCash Shop Professional dar cu server dedicat. Cele trei sisteme EcoPOS din frontoffice cu imprimante fiscale acopera necesitatile unui mediu aglomerat, ajutate si de cititoare de coduri de bare omnidirectionale Metrologic. In ce priveste sistemul de cantarire, acesta este asigurat de doua cantare DIGI SM100 plasate la raionul de congelate si mezeluri. In aceeasi incinta functioneaza si un fast food Aya, bazat pe o solutie de tip monopost EcoPOS.

In ce priveste magazinul Lory Market din Bacau, care apartine firmei Kosarom, prezinta o solutie similara cu cea din Aya supermarket, dar este dotat cu un cantar model CAS CL5000 si server backoffice de tip MultiCom, oferit de Magister Software.

In prezent firma Velvet Com din Bacau se metine in topul partenerilor cu cele mai multe instalari pe luna.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!