Claudia
Lansare hypermarket JYSK la Targu Mures
12 septembrie 2007

Solutia SmartCash RMS a fost implementata in al patrulea magazin JYSK din Romania, la Targu Mures, in luna septembrie 2007.
Hypermarket-ul JYSK combina solutia proprie backoffice bazata pe platforma Navision ERP cu frontoffice-ul SmartCash POS prin intermediul interfetei de comunicatie SmartCash POS Gateway. Aceasta interfata bidirectionala dintre sistemul SmartCash POS si ERP-ul Navision a fost creata si adaptata de specialistii de la Magister Software potrivit necesitatilor si specificului JYSK.

Solutia din frontoffice consta in patru puncte de vanzare dotate cu sisteme POS de tip Triview POS 82A, imprimante fiscale Datecs, cititoare de coduri de bare Metrologic Voyager, sertare de bani si display client.

SmartCash POS ofera fiabilitate si viteza sporita in frontoffice, unde fluxul de clienti este mare.

La JYSK, clientii gasesc mereu ceea ce cauta pentru acasa, in materie de obiecte decorative, mobilier, lenjerie de pat, precum si sfaturi privind aranjamente, la preturi foarte avantajoase.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!