Claudia
Lansare plug-in nou pentru comunicatia cu cantare digitale
11 august 2005

Magister Software lanseaza din 15 august 2005 un nou model de plug-in pentru comunicatia cu cantare digitale.
Noul tip de plug-in functioneaza mult mai strans cu aplicatia principala SmartCash integrand intr-o singura interfata comunicarea cu toata gama de cantare suportate de program. Pentru lista completa a modelelor de cantare ce pot fi programate cu ajutorul acestui plug-in, consultati pagina noastra. Avantajul noului model este ca numarul de setari necesare instalarii plug-in-ului s-a redus, fiind suficienta simpla selectare a modelului de cantar dintr-o lista de modele acceptate.
Gradul de fiabilitate a comunicarii a fost crescut si pe langa protocoalele de comunicare seriala au fost implementate si modelele de comunicatie TCP/IP pentru cantarele ce suporta acest tip de transfer.
Pentru utilizatori, unificarea comunicatiei cu o paleta larga de cantare intr-un singur program constituie un avantaj financiar avand in vedere faptul ca nu mai trebuiesc achizitionate licente separate pentru fiecare model diferit de cantar. O singura licenta permite programarea oricarui model.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!