Claudia
Regia Autonoma Monitorul Oficial foloseste SmartCash Shop
29 august 2005

Regia Autonoma Monitorul Oficial a ales pentru magazinul sau din cadrul centrului pentru relatii cu publicul, solutia SmartCash Shop. Solutia a fost aleasa in urma unui concurs de oferte, fiind considerata cea mai potrivita pentru specificul de activitate al magazinului.
In acest context, un numar mare de acte normative trebuiesc publicate si identificate rapid in momentul vanzarii. Caracteristicile de viteza si fiabilitate ale programului SmartCash Shop au dus la alegerea naturala a acestei solutii pentru o librarie specializata cu servicii juridice conexe. Un alt motiv a fost si capacitatea mare de integrare cu solutii ERP, spre care tinde Monitorul Oficial.
Sistemul furnizat de Magister Software inlocuieste unul mai vechi bazat pe case de marcat, adaugand functionalitati noi si ridicand totodata nivelul de serviciilor catre clienti.
Monitorul Oficial a optat pentru varianta SmartCash POS model Datecs FP550T cu imprimanta fiscala. Magazinul are doua puncte de vanzare in frontoffice, o statie backoffice si un server dedicat central. Cele 2 POS-uri tranzactioneaza in timp real cu serverul de backoffice, asigurand multiple posibilitati si o securitate sporita.
Implementarea solutiei a fost efectuata de specialistii Magister Software in colaborare cu departamentul IT din cadrul Monitorului Oficial.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!