Claudia
Lansare produs nou Magister
11 aprilie 2005

Magister Software a lansat de curand un nou produs in cadrul gamei sale de echipamente retail: cititorul de bare model BS-770. Acesta face parte din ultima generatie de cititoare de coduri de bare ingloband functionalitati absolut noi. BS-770 este de tip laser, omni-directional, hands free, asigurand o scanare rapida, ingrijita si implicand efortul minim al operatorului.

Cititoarele de tip Magister BS-770 sunt foarte eficiente si ofera multiple avantaje, printre care in primul rand scanarea in mai multe directii si din diverse unghiuri, asigurand astfel o vanzare rapida. De remarcat viteza mare de scanare la punctele de vanzare, usurinta de utilizare sporind atat confortul vanzatorului cat si acel al cumparatorului. Performanta de scanare este maxima datorita opticii foarte bune si a campului de scanare in 7 directii.

Cititorul este prevazut cu program “Sleep Mode” care ii asigura o viata VLD mai lunga, costuri operationale reduse si consum minim de energie.
Magister BS-770 este disponibil pentru interfetele K/B seriale OCIA si ADB si se conecteaza prin porturi seriale la POS. Adancimea campului este programabila si se poate adapta oricarui mediu POS.

Modelul BS-770 se potriveste foarte bine in orice tip de magazine, indeosebi supermarket-uri, hipermarket-uri, magazine fast-food, alimentare, etc., care folosesc sisteme POS la punctele de vanzare.

Acest model performant de cititor de coduri de bare se dovedeste a fi cea mai buna alegere pentru punctele de vanzare moderne!

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!