Stefania Moraru
Lansare SmartCash Fidelity 2.0
26 iunie 2015

SmartCash Fidelity 2.0, platforma integrata de fidelizare pentru retail, a fost lansata oficial in cadrul unei conferinte desfasurate pe 25 iunie, la Hotel Golden Tulip Times din Bucuresti. Evenimentul s-a adresat utilizatorilor, integratorilor SmartCash si partenerilor Magister Software.

Principalele atuuri ale SmartCash Fidelity 2.0 sunt interfatarea facila cu aplicatii terte on-line sau off-line, tiparele moderne de fidelizare a clientilor si securizarea tranzactiilor efectuate la nivelul unui lant de magazine. In prima parte a conferintei s-au prezentat noutatile aduse de SmartCash Fidelity 2.0 pentru suita SmartCash RMS 2015, iar in a doua participantii au fost invitati sa ofere feedback si sa propuna teme de discutie referitoare la utilizarea noii platforme in mediul real.

Reprezentantii ContentSpeed, VirtualCards, ING – Romania, Union Consulting si Nielsen, prezenti la conferinta, au aflat detalii despre noul sistem de interfatare cu platforma SmartCash RMS.
Printre comerciantii participanti la conferinta, s-au numarat: Cris-Tim, La Casa, Inan Impex, One Distribution, Pronto express, Poema, Musse, Secom, Bata, La Femme, Il Passo, Uniscan, Foisor si Dac Retail.
IIRUC Service, Velvet Com, Simon Electronics, Inita 1996 si GB Service, parteneri certificati Magister au participat de asemenea la lansarea SmartCash Fidelity 2.0.

Filmul Evenimentului

Lansarea SmartCash Fidelity 2.0
Lansarea SmartCash Fidelity 2.0

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!