Claudia
Magazin Tryo Market Mizil functioneaza cu SmartCash Shop
26 octombrie 2006

In luna septembrie solutia SmartCash Shop a fost implementata la magazinul Tryo Market din Mizil, supermarket mediu de cartier cu o gama larga si variata de produse. Pentru instalarea care a durat 3 zile, o echipa tehnica de la Magister Software s-a deplasat la Mizil, judetul Buzau.
Solutia cuprinde SmartCash POS model Datecs FP550T in frontoffice cu sistem de tip EcoPOS, display touchscreen, tastatura programabila Magister Keyboard cu 111 taste si imprimanta fiscala Datecs FP550T. POS-ul mai include un scaner unidirectional Metrologic Voyager si sertar de bani Maxi.
La raionul de mezeluri si legume & fructe sistemul de cantarire este asigurat de un cantar digital cu etichetare model DIGI SM100.
In backoffice functioneaza SmartCash Shop Profesional POS pe un server de tip MultiCom Shop Server care e in acelasi timp si statie de lucru. Operatiile necesare magazinului pe partea de backoffice sunt completate de un cititor de coduri de bare unidirectional Metrologic pentru efectuarea receptiei automatizate si o imprimanta de coduri de bare Zebra pentru etichetarea produselor precum si o imprimanta Canon LBP pentru documente.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!