Claudia
Reuniunea Patronatului Comerciantilor de Case de Marcat
24 octombrie 2006

Intre 13 si 15 octombrie 2006 la Calimanesti Caciulata, judetul Valcea, a avut loc reuniunea anuala a Patronatului Comerciantilor si Servisantilor de Case de Marcat din Romania, la care a participat si d-nul Adrian Mirea, director tehnic al Magister Software.
In aceasta perioada s-au discutat probleme sesizate de diverse firme membre ale patronatului pe parcursul anului si s-au facut propuneri interesante.
Printre cele mai importante subiecte abordate au fost: deductibilitatea TVA-ului pe baza bonului fiscal, utilizarea de catre unitatile de distributie acreditate, pentru nevoile acestora, a aparatelor de marcat fiscale proprii, solicitarea raportului fiscal periodic pe spate caruia sa fie aplicata stampila si sigiliul tehnicianului de service, renuntarea la obligativitatea avizarii imprimantei fiscale impreuna cu un «program aplicativ identificabil».
La reuniune au participat si inalti functionari publici precum si importanti importatori de case de marcat in Romania, printre care Danubius Exim si Valmed, furnizori Magister Software.
Pentru Magister Software aceasta reuniune a fost o oportunitate de discutii cu partenerii certificati din tara, majoritatea firmelor fiind membre ale patronatului inca de la infiintare.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!