Claudia
Magazinele din reteaua Salconserv dotate cu SmartCash RMS
6 august 2009

Implementarea s-a desfasurat pe o perioada de doua saptamani in toate cele 12 locatii, demonstrand eficienta si flexibilitatea sistemului.

In contextul economic actual din ce in ce mai multe fabrici sau producatori din industria alimentara isi deschid propriile retele de magazine, internalizand desfacerea produselor. Un astfel de exemplu este si reteaua Salconserv ce include 12 magazine distribuite in zona centrala a Transilvaniei – in Medias, Dumbraveni, Sighisoara, Targu Mures, Alba Iulia, Deva, Brasov si Sibiu.

Fabrica de preparate din carne si conserve Salconserv S.A. Medias produce diverse sortimente de produse traditionale din carne de porc, vita si pui, dupa aceleasi retete folosite inca de la infiintarea fabricii, in 1895.

Optand pentru implementarea sistemului SmartCash RMS, varianta de solutie aleasa de magazinele Salconserv pentru frontoffice este una pentru vanzare rapida bazata pe aplicatia SmartCash POS, terminale POS EloTouch si imprimante fiscale Datecs FP550T. La nivel de backoffice aplicatia SmartCash Shop este interfatata cu ERP-ul produs de firma Alfa Software din Cluj Napoca. Componenta care asigura interfatarea este SmartCash POS Gateway mentinand astfel costuri reduse de intretinere si o scalabilitate ridicata.

Flexibilitatea de integrare a solutiei SmartCash RMS permite posibilitatea unei oferte complete pentru o retea complexa de magazine, cu multiple necesitati. Magister Software ofera interfete de comunicare ce permit integrarea rapida a segmentelor de afacere specializate in retail, cu restul activitatilor din companie, imbinand specializarea ridicata a solutiei cu integrarea la nivel de corporatie.

Implementarea s-a desfasurat pe o perioada de doua saptamani in toate cele 12 locatii, demonstrand eficienta si flexibilitatea sistemului.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!