Claudia
Integrarea dintre SmartCash RMS si WinMENTOR finalizata cu succes
11 august 2009

In cooperare cu specialistii WinMENTOR Magister Software a finalizat cu succes testarea si implementarea interfetei de comunicatie dintre sistemul SmartCash RMS si solutia integrata de gestiune financiar-contabila WinMENTOR.

Prin intermediul componentei SmartCash NetBridge inclusa în pachetul SmartCash RMS si a componentei omoloage DocImp Server din pachetul WinMENTOR se efectueaza transparent transferul de date intre o retea de magazine dotata cu SmartCash RMS si departamentul financiar-contabil din cadrul unei intreprinderi, fara interventia nici unui utilizator.

Multumita tehnologiei avansate de monitorizare si conversie de date inclusa in componenta SmartCash NetBridge intretinerea interfetei este extrem de usoara. Acest fapt se datoreaza si sistemului integrat de alertare prin email.

Atat WinMENTOR cat si SmartCash RMS sunt solutii foarte fiabile, larg utilizate in Romania, iar de aceasta interfata beneficiaza din plin acum utilizatorii celor doua aplicatii.

Succesul proiectului demonstreaza ca piata solutiilor software de gestiune din Romania s-a maturizat, furnizorii de solutii reale constientizand necesitatea intergarii reciproce de produse si servicii in vederea ofertarii unor solutii mai complete.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!