Claudia
Magazinul Casa ta se bazeaza pe solutia SmartCash Shop
26 ianuarie 2006

Magazinul Casa ta din comuna Straja, judetul Suceava, a implementat in luna decembrie 2005 solutia SmartCash Shop oferita de Magister Software.
Solutia se bazeaza pe doua POS-uri cu imprimanta fiscala Datecs si sistem Eco POS, un pachet frontoffice foarte fiabil care ofera o serie de avantaje, printre care: un proces de vanzare mai rapid si mai sigur, ce raspunde cerintelor actuale ale unui comert modern.
La nivel de backoffice, datele sunt centralizate pe server de tip PowerStar supermarket server, ce asigura viteza rapida de raspuns si back-up-ul in timp real al datelor. Tot aici functioneaza o statie de lucru specializata SmartBox, conectata la server, pentru operatiuni de receptie si etichetare marfa, evidenta stoc.
Un cantar digital model DIGI SM300, cu etichetare si imprimare termica, acopera necesitatile raionului de produse alimentare.
Magazinul Casa ta ofera clientilor sai o gama larga de produse foarte variate, incepand cu produse alimentare si pana la metalo-chimice si instalatii pentru interior.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!