Claudia
IIRUC Service Suceava devine partener certificat Magister Software
25 ianuarie 2006

Reteaua de parteneri certificati Magister Software inregistreaza la inceput de an un nou membru: sucursala Suceava a firmei IIRUC Service.
IIRUC Service Suceava a dorit sa devina partener certificat Magister Software datorita succesului de care se bucura solutia SmartCash Shop in zona sa de activitate (nordul Moldovei) dar si necesitatii de a raspunde cerintelor clientilor din aceste zone.
Fiind o firma cu renume si cu traditie in Romania, cu peste 70 de filiale teritoriale ce ofera servicii de calitate in domeniu tehnic, IIRUC Service Suceava va fi fara indoiala un partener de incredere pentru Magister Software.
Anuntam pe aceasta cale clientii Magister Software si pe toti cei interesati de produsele Magister Software, din aria judetelor Suceava si Botosani, ca pot apela la serviciile IIRUC Service Suceava, contactand specialistii firmei la cele doua puncte de lucru: Suceava si Botosani, pentru comenzi sau informatii despre produsele Magister Software.
Datele de contact pentru IIRUC Service Suceava le puteti gasi la sectiunea Retea – Parteneri certificati.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!