Claudia
Magister a participat la Piata Trade Expo, Cluj-Napoca
19 iunie 2012

Piata Trade Expo este singura expozitie dedicata comerciantilor traditionali

Miercuri, 13 iunie a.c., in complexul expozitional Expo Transilvania, Cluj-Napoca, a avut loc noua editie Piata Trade Expo, dedicata comerciantilor.

La evenimentul organizat de revista „Piata”, a participat si Magister Software, in calitate de furnizor consacrat de solutii la cheie pentru retail.

Din partea echipei Magister, Bogdan Vladu si Mihaela Petcu au intampinat oaspetii la standul de prezentare al companiei. Acestia au explicat functionalitatile platformei software SmartCash RMS.

De asemenea, au reamintit comerciantilor de promotia aniversara SmartCash START. Sloganul campaniei „Cel mai bun START pentru magazinul tau” in cadrul careia Magister acorda licente gratuite si nelimitate pentru programe SmartCash Shop, SmartCash POS si SmartCash ECR. Magister a oferit la alegere un pachet, din doua pachete, comerciantilor(persoana juridica) , indiferent daca a achizitionat sau nu solutii Magister.

Ca si la celelalte editii Piata Trade Expo, Magister si-a amenajat propriul stand din cadrul Piata Trade Expo Cluj. Acesta a fost aranjat sub forma unui magazin, in care s-au regasit echipamente necesare:

  • imprimanta fiscala Datecs FP550T;
  • sistemul POS Posiflex 15”;
  • un scanner Symbol LS2208;
  • terminal mobil de inventariere Mobility IT8000.

Au participat la eveniment si partenerii certificati Magister. Dintre acestia, s-au regasit cei activi in zona, Sagrada Construct, Fisc Consulting din Cluj si WBI Data din Odorheiu Secuiesc.

Piata Trade Expo este o expozitie de bunuri de larg consum care are ca scop imbunatatirea colaborarii dintre producatori, distribuitori si comerciantii detailisti pentru cresterea profitului in comertul cu bunuri de folosinta zilnica. 

Le multumim tuturor participantilor pentru implicare.

Premiile Comertului Traditional Cluj-Napoca 2012
Premiile Comertului Traditional Cluj-Napoca 2012

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!