Claudia
Magister, partener de traditie Gala Premiilor Comertului Traditional Romanesc 2012
28 mai 2012

Cum credem cu tarie in potentialul comertului nostru traditional, romanesc, am participat cu entuziasm la editiile de anul acesta ale Galei Premiilor Comertului Traditional Romanesc, organizate de revista Piata la Constanta, Craiova si Iasi. Si iata cum, avand deja la activ si editiile din anii trecuti, am devenit, alaturi de METRO Cash & Carry (prezent cu programul de franciza LaDoiPasi) si Unilever, parteneri si sponsori cu traditie ai acestui eveniment – reprezentativ, credem noi, pentru comertul cu amanuntul din Romania.

Pe 25 aprilie 2012 am fost la Gala Premiilor Comertului Traditional Romanesc din Constanta (editia a VII-a, etapa sud-est), pe 9 mai, la Craiova (etapa sud-vest), pe 22 mai la Iasi (nord-est). Si urmeaza, desigur, Gala din Cluj-Napoca. Si in cadrul acestor gale am oferit cate un premiu: un pachet SmartCash RMS.

Ne mandrim sa va anuntam ca, printre castigatorii editiei de la Constanta, s-a numarat si Andras Impex, client Magister, care a primit mentiuni atat la categoria Cele mai bune servicii, cat si la Cea mai buna strategie de marketing.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Evenimente
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!