Claudia
Magister, partener la Gala Premiilor Comertului Traditional, editia 2011
5 mai 2011

Pe 11 mai, La Hotel Marriott din Bucuresti, Revista Piata organizeaza editia din 2011 a Galei Premiilor Comertului Traditional. Magister va fi partener al acestui eveniment, care isi propune sa rasplateasca si sa ofere mai multa expunere comerciantilor mici si medii care reusesc sa aiba rezultate notabile de business.

Editiile anterioare ale Galei Premiilor Comertului Traditional au aratat un lucru interesat,si anume ca majoritatea castigatorilor acestor premii sunt utilizatori traditionali de solutii Magister. Si in acest an, printre companiile inscrise in concurs, se afla clienti ai platformei SmartCash RMS. Acest parteneriat este,asadar, o fericita confirmare formala a contributiei solutiilor noastre la reusita afacerilor de retail mic si mediu.

La eveniment va participa Dl.Dor Bujor Padureanu, Director General impreuna cu Dl.Florin Paraschiv, Director Comercial al Magister Software, care va inmana unul dintre premiile oferite de METRO Cash&Carry, precum si cate un pachet de programe SmartCash RMS fiecarui castigator.

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!