Claudia
Magister la Piata Trade Expo Show Constanta
27 martie 2011

Pe 24 martie, Magister Software a participat la o noua edite Piata Trade Expo Show, organizata la Constanta.

Prezentarile efectuate la standul Magister de catre dl. Florin Paraschiv, Director Comercial au starnit interesul comerciantilor prezenti pentru subiecte precum: modalitatile de reducere a costurilor, viteza sporita de tranzactionare pe care o asigura solutia SmartCash RMS, inventarierea cu terminalul mobil, precum si fidelizarea clientilor prin folosirea cardurilor de fidelitate.

Tema principala abordata de Magister in cadrul acestei editii a evenientului a fost: Utilitatea aplicatiilor de management de magazin pentru comerciantii mici si mijlocii. Dor Bujor Padureanu, Arhitect Software, a demonstrat in cadrul unui workshop avantajele extrem de concrete si de netagaduit ale aplicatiei SmartCash RMS – platforma specializata de management pentru retail mic si mediu dezvoltata de Magister.

Si pentru ca probam tot ceea ce afirmam, Magister a organizat o tombola, ocazie cu care firma Prefix Invest din Galati a castigat un pachet SmartCash RMS Professional. Aceluiasi client, Magister Software i-a oferit un voucher gratuit de 24 ore pentru implementarea si instalarea solutiei SmartCash, implementare si instalare care va fi facuta de partenerul nostru, IIRUC Service Galati. In acest fel, un client va testa si va beneficia gratuit de toate avantajele promise.

Multumim partenerilor si clientilor Magister pentru prezenta numeroasa si activa si va asteptam la urmatorul eveniment Piata Trade Expo Show, ce va avea loc in 12 aprilie la Timisoara.

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!