Diana Ionescu
Magister, partener premium la conferinta RetailTECH 2019
21 martie 2019

Pe 26 martie 2019, la Hotel InterContinental din Bucuresti, va avea loc Conferința RetailTech 2019 – eveniment dedicat comerciantilor si profesionistilor in domeniul solutiilor pentru retail, in cadrul caruia se vor aborda subiecte legate de cash management, optimizarea proceselor si eficientizarea resurselor, cu ajutorul tehnologiei.

La Conferinta RetailTech 2019 va participa si Magister, in calitate de partener premium. Dor Bujor Padureanu, CEO Magister, va sustine un discurs, in care va sublinia importanta si utilitatea tehnologiei și a echipamentelor de automatizare a proceselor pentru activitatea operatională din retail, punand accent pe eficientizarea proceselor. Participantii vor afla informatii despre:

  • Tehnologia moderna de utilizare a spatiului – optimizarea este cuvantul-cheie, iar comerciantii au acum solutii in acest sens;
  • Omnichannel retail – functionalitati si terminale performante pentru un comert dinamic, adaptat la cerintele prezentului, dar pregatit si pentru dezvoltarea pe care o va aduce viitorul;
  • Tehnologii de management si etichetare electronica – pentru ca nici macar etichetarea nu poate ramane in secolul trecut.

Asadar, daca vreti sa aflati cum va poate ajuta tehnologia la eficientizarea operatiunilor din cadrul magazinelor, va asteptam la Conferinta RetailTech.

Detalii despre eveniment, participanti si costurile aferente participarii gasiti aici: https://www.govnet.ro/RetailTECH-2019

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!