Diana Ionescu
Conferinta Nationala Magister 2018, un succes colectiv
20 noiembrie 2018

Week-end-ul abia incheiat, 16 – 18 noiembrie, a marcat a noua intalnire anuala a partenerilor certificati Magister. Conferinta Nationala Magister 2018 a atras circa 100 de participanti – reprezentanti ai celor mai mari furnizori de echipamente fiscale din Romania si profesionisti in domeniul solutiilor software pentru retail din Romania.

Desfasurat la Hotel International din Sinaia, evenimentul nostru a pus in lumina reflectoarelor actorii principali de pe piata de retail, la momentul actual: furnizorii de echipamente fiscale si solutii pentru retail, cei care au resimtit anul acesta presiunea din linia intai si au facut posibila implementarea noilor case de marcat cu jurnal electronic, in conditiile unei cereri uriase. Astfel, au sustinut prezentari in cadrul Conferintei Velin Ganev, Director General Danubius Exim (liderul pietei de echipamente fiscale in Romania), Madalina Ioja – Custom Production Europe, Nicolae Piroi – Accord Electronics, Vladimir Dimitrov – Valmed Freemex, Florin Bajan – Zeus Service, Judit Dobrescu – Scale Expert, Ioan Nemesiu – Gip Tronic.

De asemenea, Nadir Azam si Bogdan Bratu din echipa Zucchetti Worldwide Business Operations au prezentat modalitatile de unificare a modelelor de business folosind SmartCash RMS alături de Mago4, Liviu Banulescu – Director General Grenke România a expus soluţiile integrate de finanţare prin Grenke Renting, iar Marian Anghelescu, Președinte Patronatul Comercianţilor și Servisanţilor de Case de Marcat din România, ne-a vorbit despre provocările tehnologice și profesionale în contextul actual al pietei de retail.

Totodata, Mihaela Petcu, Director Vânzări Naţionale Magister, a prezentat retrospectiva anului și rezultatele comerciale obtinute anul acesta de partenerii nostri certificati. Astfel, pe locul al treilea s-a clasat compania Birotech Press din Targu Mures, locul secund este ocupat de Simon Electronics din Satu Mare, iar campioana, pentru a opta editie, este firma Velvet Com din Bacau. Felicitari tuturor pentru reusite si la mai mare!

Dor Bujor Pădureanu, Director General Magister Software, a prezentat filozofia de dezvoltare a companiei si direcţiile de dezvoltare a parteneriatelor Magister pentru perioada 2018-2020. In acest scop, pregatim noi versiuni, tot mai inovatoare, ale platformei software Magister si sustinem imbunatatirea continua a calitatii serviciilor, prin Programul Partener Certificat Magister.

Multumim tuturor pentru implicare si suntem increzatori ca impreuna vom reusi sa oferim comerciantilor solutii performante si servicii tot mai calitative, contribuind astfel la maturizarea pietei solutiilor pentru retail.

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!