Claudia
Magister, prezenta si in zona Moldovei, la Piata Trade Expo, Iasi
24 mai 2012

Piata Trade Expo Iasi, editia 2012

Ca in fiecare an, Magister va participa, in calitate de partener expozant, la Piata Trade Expo. Evenimentul anual, a devenit deja punct de reper in agenda specialistilor in retail din Romania.

Organizat de Revista Piata in toate marile orase din Romania, Piata Trade Expo se adreseaza comerciantilor traditionali, retelelor locale si furnizorilor de produse si servicii din industria bunurilor de larg consum. Evenimentul consta intr-o expozitie de produse, servicii si solutii destinate cresterii profitabilitatii comerciantilor cu amanuntul.

Marti, 22 mai a.c., echipa Magister, reprezentata de Bogdan Vladu si Nicolae David, a participat la cea de a XII-a editie a expozitiei Piata Trade Expo, ce a avut loc la Iasi.

Evenimentul este singura expozitie dedicata comerciantilor traditionali, retelelor locale de retail si distribuitorilor locali, precum si furnizorilor de produse si servicii pentru industria bunurilor de larg consum.

Amenajat sub forma unui magazin, standul Magister a prezentat echipamente necesare in orice magazin:

  • imprimanta fiscala Datecs FP550T;
  • sistem POS Posiflex 15”;
  • scanner Symbol LS2208;
  • terminal mobil de inventariere Mobility IT8000.

La tombola organizata de revista Piata, Magister a oferit, ca premiu, un pachet de programe SmartCash RMS companiei Lorylen SRL din Iasi. Pachetul SmartCash RMS oferit, o suita romaneasca de produse software, acopera complet si complex nevoile comerciantilor mici si mijlocii.

Au participat si partenerii certificati Magister prezenti in zona Moldovei, respectiv Vec Impex, Iiruc Service, Inita 1996 si Rel Service.

Multumim tuturor participantilor, care ne-au vizitat standul, si ii asteaptam pe 20 iunie la Cluj-Napoca, la o noua expozitie.

Premiile Comertului Traditional & Piata Trade Expo Iasi, 2012
Premiile Comertului Traditional & Piata Trade Expo Iasi, 2012

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!