Diana Ionescu
Magister Software participa la prima intalnire a comunitatii OpenCart România
30 iunie 2016

Marți, 28 iunie 2016, în incinta TechHub Bucuresti, Magister Software a participat la prima întâlnire OpenCart România, alături de designeri, dezvoltatori, utilizatori și comercianți interesați să afle mai multe detalii despre soluțiile online bazate pe această platformă.

Evenimentul și-a propus a fi prima dintr-o serie de acțiuni menite să sprijine comunitatea românească de afaceri cu soluții e-commerce complete și personalizate pentru fiecare domeniu de activitate.

Daniel Nanboe și Nicu Dica, dezvoltatori OpenCart în România, au oferit participanților detalii despre platformă, prezentând-o drept o soluție structurată, intuitivă, ușor de modificat și de adaptat nevoilor unui magazin, oferind astfel soluții de comerț electronic flexibile, accesibile, concepute pentru a ajuta comercianții să se dezvolte și să reușească în mediul online.

Comercianții aleg OpenCart datorită soluțiilor sale rentabile construite pe tehnologie open source, permițând companiilor mici și mijlocii să controleze și personalizeze aspectul, conținutul și funcționalitatea magazinelor lor online. Platforma OpenCart este stabilă și permite utilizatorilor să-și dezvolte un magazin online funcțional fără să fie experți în soluții e-commerce – un ajutor binevenit mai ales la momentul lansării afacerii.

“Una dintre problemele cu care se confruntă proprietarii de business-uri online este cea a alegerii platformei de e-Commerce. De cele mai multe ori, aceştia ajung să aleagă platforme foarte costisitoare, fără a le folosi la capacitate maximă. Din acest motiv, este important să depistezi platforma care ar putea funcţiona pentru magazinul tău online şi să nu te orientezi doar după ce folosesc ceilalţi”, a precizat Daniel Nanboe, reprezentant Hype Media, dezvoltator OpenCart.

Dor Bujor Pădureanu, CEO Magister Software, a participat la întâlnire în calitate de speaker, susținând o prezentare despre soluțiile moderne de integrare între sistemele POS și mediul online, menite să asigure utilizarea în comun a informațiilor de stoc și de management al prețurilor.

Implicarea Magister Software în cadrul evenimentului se înscrie în parteneriatul companiei cu dezvoltatorii OpenCart pentru integrarea aplicațiilor de tip serviciu SmartCash Everywhere dezvoltate cu platforma open-source de e-commerce SmartCash Retail Management System, care asigură interacțiunea în timp real cu o rețea de magazine.

[slickr-flickr delay=”10″ items=”20″ tag=”intalnireaopencart”]

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!