Diana Ionescu
Afacerile anului 2016 in industriile Mobile, Internet si Software
6 octombrie 2016

Anual apar unelte și programe inovative create cu scopul de a optimiza procesele de lucru. Reprezentanții companilor ce desfasoara activitați in industrii creative au o sarcină dificila sarcina, de a fi în pas cu tehnologiile moderne, potrivite domeniului în care activează și culturii organizaționale pe care o reprezintă.

Anul acesta pe 5 si 6 octombrie, Magister Software a participat la cea de-a cincea editie Internet & Mobile World – cea mai ampla expo-conferinta din Europa Centrala si de Est in domeniul solutiilor IT, software, mobile si digitale. Desfasurat la Romexpo, in pavilionul central, evenimentul a reunit peste 8.000 vizitatori de business, 130 companii expozante si peste 140 speakeri locali si internationali.

La standul Zucchetti Romania, partener Magister, vizitatorii au fost atrasi de solutiile noastre software, SmartCash RMS – cea mai raspandita platforma pentru retele de retail din Romania. Zucchetti este furnizorul platformei ERP Mago.net, care se integreaza cu SmartCash Retail Management System. Deja am realizat impreuna numeroase proiecte frumoase si suntem pregatiti sa oferim noi solutii care pot conferi stabilitate si dinamism afacerilor din diverse nise de retail.

Pe parcursul celor doua zile de expozitie, am intrat in contact cu numerosi parteneri interesati de solutii software integrate, precum si cu furnizori de software complementar, astfel avand prilejul de a ne sprijini reciproc sa atingem directii de dezvoltare si mai indraznete.

Multumim partenerului Zucchetti pentru invitatie si va ramanem cu drag la dispozitie cu informatii deopotriva despre solutiile Mago.net ERP si SmartCash Retail Management System, care va pot ajuta sa va construiti, eficientizati si extindeti afacerea in comertul cu amanuntul.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!