Diana Ionescu
Magister susține expansiunea rapidă a rețelei LaDoiPași Extra
10 iulie 2024

Am inaugurat trei magazine LaDoiPași Extra integrând soluția software de gestiune SmartCash RMS

Vineri, 28 iunie, s-au inaugurat trei magazine LaDoiPași Extra în zona de sud a capitalei, integrând soluția software de gestiune bazată pe platforma SmartCash RMS dezvoltată de Magister.

Extinderea rețelei LaDoiPași Extra în sudul capitalei

În cadrul parteneriatului strategic dintre Magister și METRO LaDoiPași, vineri, 28 iunie, au fost deschise trei noi magazine LaDoiPași Extra în Dealul Bradului, Strada Odei și Șoseaua Olteniței. Aceste locații beneficiază de soluția software de gestiune SmartCash RMS de la Magister, care promite să revoluționeze modul de operare al magazinelor de proximitate prin automatizarea și eficientizarea proceselor.

Ziua de vineri a marcat, pentru METRO Romania , un nou record pentru cea mai rapidă expansiune într-o singură zi din istoria francizei LaDoiPași, extinzând rețeaua cu 60 de magazine într-o singură zi! Cu peste 2400 de magazine și în continuă creștere, METRO rămâne mereu alături de antreprenorii români!

Avantajele soluției SmartCash RMS pentru magazinele LaDoiPași Extra

  • Automatizarea fluxurilor de lucru

Soluția SmartCash RMS automatizează complet procesele de vânzare și aprovizionare, simplificând activitatea zilnică și crescând eficiența operațională. Gestionarea precisă a stocurilor și procesarea rapidă a comenzilor duc la economii de timp și resurse, aspect esențial pentru magazinele de proximitate.

  • Sincronizarea cu portofoliul de produse METRO

Integrarea cu API-ul METRO asigură sincronizarea automată cu portofoliul de produse și recepția facturilor emise către comercianti. Asistentul inteligent din SmartCash RMS preia automat costurile pentru toate articolele, indiferent de modul de calcul al facturii, garantând transparență și precizie în toate tranzacțiile.

  • Echipamente hardware de ultimă generație

Toate magazinele LaDoiPași Extra sunt echipate cu sisteme POS touchscreen moderne și terminale mobile de colectare de date tip iData K8. Acestea sprijină inventarierea în timp real și îmbunătățesc managementul stocurilor, oferind o experiență de cumpărături superioară clienților.

  • Inventariere în timp real cu SmartCash Mobility și iData K8

Terminalul mobil iData K8, cu sistem de operare Android, este proiectat pentru scanări complexe pe distanțe lungi și rezistă la căderi de la înălțimi de peste 1,5 metri. Componenta SmartCash Mobility permite celor trei comercianți să obțină rapoarte în timp real despre stocuri, modificări de preț și discounturi, facilitând astfel comenzile directe la raft.

  • Aplicație pentru măsurarea satisfacției clientului

In toate cele trei locatii LaDoiPasi EXTRA inaugurate pana in prezent, comerciantii au implementat aplicația Feedback Clienți Magister, disponibilă prin Media Display în cadrul aplicației SmartCash POS. Aceasta măsoară satisfacția clienților imediat după interacțiunea cu personalul, oferind date valoroase pentru îmbunătățirea serviciilor.

  • Zone de produse proaspete și ultra proaspete

Cele trei magazine LaDoiPași Extra se evidențiază prin zonele de produse proaspete și ultra proaspete, precum fructe și legume, carne proaspătă, panificație, patiserie și cafea, produse to go și ready meals. Acestea oferă clienților o experiență de cumpărături superioară și convenabilă.

Design modern și atractiv cu sisteme modulare Novus

Comerciantul a ales un design modern și atractiv, utilizând sistemele modulare Novus furnizate de Magister. Aceste sisteme de înaltă calitate sunt configurabile în multiple variante de fixare, adaptate utilizării eficiente a spațiului. Ele garantează folosirea ergonomică a spațiului, sporesc siguranța și susțin productivitatea la punctul de vânzare.

Motorul eficienței asigurat de soluțiile SmartCash RMS

Magazinele LaDoiPași Extra inaugurate beneficiază de soluțiile SmartCash RMS de la Magister, demonstrând angajamentul pentru eficiență și automatizare. Principalele avantaje ale implementării soluției includ:

  • Automatizarea fluxurilor de lucru: Simplificarea procesului de vânzare și aprovizionare.
  • Sincronizarea cu portofoliul de produse METRO: O comunicare eficientă cu partenerii și creșterea satisfacției clienților.
  • Recepția automată a mărfurilor: Asistentul inteligent oferă transparență și precizie în tranzacții.
  • Procesare rapidă a comenzilor: Adaptabilitate în funcție de evoluția vânzărilor și stocului.

Un succes pentru parteneriatul dintre METRO România și Magister

Alegerea SmartCash RMS de către METRO Convenience România SRL pentru franciza LaDoiPași Extra reflectă o viziune comună pentru excelență în retail. Acest parteneriat asigură un avantaj în industria de retail și facilitează transformarea digitală esențială pentru adaptarea la dinamica pieței actuale.

Deschiderea celor trei noi magazine LaDoiPași Extra în sudul capitalei este un succes pentru parteneriatul dintre METRO România și Magister, promițând o experiență de cumpărături inegalabilă pentru clienți și o gestionare eficientă pentru comercianți.

Programul de parteneriat asigură accesul comercianților din franciza METRO LaDoiPasi la soluții de gestiune premium pentru retail.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!