Diana Ionescu
Senic Gross&Market deschide magazinul cu numărul 10 la Deva
27 iunie 2024

Senic Gross&Market: Extindere și eficiență cu soluțiile SmartCash RMS în rețeaua de magazine cash&carry

Într-o demonstrație impresionantă de expansiune și consolidare a prezenței pe piața de retail de tip cash&carry, Senic Gross&Market a inaugurat în luna iunie a.c. magazinul cu numărul 10 în Deva. Această deschidere marchează un moment important în evoluția companiei și subliniază angajamentul continuu de a oferi clienților o experiență de cumpărături optimizată și eficientă cu solutiile Magister.

Inovație și eficiență cu soluția SmartCash RMS

Toată rețeaua de magazine Senic Gross&Market, inclusiv noul magazin din Deva, utilizează soluția SmartCash RMS de la Magister. Această platformă tehnologică avansată este coloana vertebrală a operațiunilor lor, asigurând un control strict al fluxurilor operaționale, promițând o facturare rapidă și eficientă și facilitând managementul stocurilor și al promoțiilor.

Principalele avantaje ale solutiei SmartCash RMS includ:

  • Vânzare combinată en-gros și en-detail: Sistemul permite gestionarea simultană a vânzărilor către persoane fizice și juridice, atrăgând astfel un spectru larg de clienți.
  • Promotii dinamice de volum: Aplicate automat la punctele de vânzare și facturare, optimizând astfel procesul de achiziție.
  • Colectare mobilă de date: Facilitând pregătirea rapidă a comenzilor și asigurând o ridicare eficientă a acestora de către clienți.
  • Planificarea campaniilor: Funcționalități avansate pentru gestionarea campaniilor promoționale și a revistelor de oferte.
  • Integrarea interfeței Tomra în SmartCash RMS.

Tehnologie de ultimă generație pentru o experiență de cumpărături superioară

Magazinul din Deva dispune de o linie de 6 case de marcat echipate cu POS-uri de ultimă generație, iar în zona de legume-fructe, cântarele cu etichetare touchscreen Dibal D-955 simplifică procesul de vânzare și afișează mesaje promoționale pentru clienți. De asemenea, pentru recepția de la furnizori și inventar, aplicația SmartCash Mobility împreună cu terminalele de inventariere mobilă Android asigură eficiență și acuratețe.

Extinderea și succesul în segmentul cash&carry

Senic Gross&Market, deținută de familia Cîmpeanu, și-a construit o poveste de succes în retailul românesc de tip cash&carry. Cu o rețea extinsă de 10 magazine în orașe precum Pitești, Drobeta-Turnu Severin, Slatina, Focșani, Mediaș, Brașov, Caracal, Sibiu și recent Deva, compania continuă să își consolideze prezența pe piața locală prin investiții strategice și diferențiere la nivel de preț.

Implementarea soluțiilor SmartCash RMS de către partenerul certificat Magister, ECR Systems din Craiova, a jucat un rol crucial în această expansiune rapidă și eficientă.

O poveste de succes românească

Într-o piață dominată de marii retaileri internaționali, Senic Gross&Market companie cu capital 100% românesc isi pastreaza angajamentul față de valorile și tradițiile locale. Cu o strategie clară de extindere și o investiție continuă în tehnologii de ultimă generație, Senic Gross&Market este un exemplu remarcabil de succes antreprenorial autohton.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!