Claudia
Management eficient in magazinele de produse si echipamente pentru agricultura
21 aprilie 2010

SmartCash RMS este o platforma flexibila si adaptabila astfel incat se preteaza oricarui model de magazin din Romania.
Lantul de magazine Adviso, ce comercializeaza produse si echipamente pentru agricultura/horticultura, a apelat recent la solutia produsa de Magister Software, in vederea unei organizari mai eficiente si a unui control mai riguros al fluxului de marfa.
Portofoliul de articole marca Adviso include produse ecologice pentru agricultura moderna: sere de sticla, umbrare, mese de cultivare, aerosoli, foggere termice si electrice, biostimulatori gazon, microelemente, fungicide, insecticide, erbicide, adjuvanti, folii pentru solar, etc.
Adviso detine in prezent trei locatii in Bucuresti si Oradea. Centrala de magazine se afla in capitala si are instalata versiunea NetCenter a aplicatiei de gestiune SmartCash Shop. Aceasta intretine si actualizeaza incremental nomenclatoarele centrale de produse, clienti si furnizori. Versiunea Mono ruleaza la magazine si asigura controlul unificat al logisticii.
Pe partea de vanzari, a fost adoptata o solutie cu SmartCash POS si casa de marcat cu rol de imprimanta fiscala.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!