Claudia
S-a lansat Bike Center Bucuresti – pentru pasionatii de biciclete
28 aprilie 2010

Magazinul Bike Center din Bucuresti se focuseaza pe vanzarea de biciclete intr-o diversitate de modele devenind in scurt timp locul preferat de intalnire al biciclistilor din capitala, mai ales datorita faptului ca este insotit si de o cafenea unde clientii pot discuta despre pasiunea lor comuna.
La Bike Center platforma SmartCash RMS demonstreaza inca o data flexibilitate adaptandu-se cu usurinta oricarui tip de magazin. In cazul Bike Center, este vorba despre un numar redus de repere, aprovizionare nefrecventa dar necesitati multiple datorita celor doua directii de vanzare: la tejghea si la cafenea. Magazinul combina armonios o solutie de tip SmartCash POS (la magazin functioneaza un punct de vanzare cu imprimanta fiscala) cu una de tip SmartCash ECR (la cafenea functioneaza un punct de vanzare cu casa de marcat), toate activitatile fiind controlate de un server pe care ruleaza aplicatia SmartCash Shop in versiune Professional.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!