Stefania Moraru
Mesajul departamentului de Suport Tehnic Magister pentru utilizatori
28 noiembrie 2012

Probabil ca multi dintre voi o cunoasteti pe Stefania Berceanu ca fiind cea care va ofera prompt solutii la probleme tehnice mai mari sau mai mici si absolut inevitabile atunci cand lucrezi intr-un domeniu atat de dinamic cum e retailul.

Ca sefa a Departamentului de Suport Tehnic Magister, Stefania are multe responsabilitati, dar cea care primeaza este aceea de a se asigura ca sistemul de suport tehnic functioneaza in parametri optimi si ca atat clientii nostri, cat si partenerii din reteaua nationala depasesc cu bine impasurile activitatii de zi cu zi.

De mai bine de 3 ani de cand lucreaza la Magister, Stefania Berceanu este unul dintre angajatii a caror lipsa se simte acut atunci cand este momentul pentru un concediu. Ce mai, ne bucuram ca o avem in echipa!

In clipul de mai jos, filmat la intalnirea anuala a partenerilor Magister din 9-11 noiembrie, Stefania ne ofera o perspectiva de ansamblu asupra activitatii in Departamentul de Suport Tehnic Magister si descrie felul in care au fost intampinate de catre utilizatori schimbarile aduse de noua versiune a platformei SmartCash RMS. La conferinta din 10 noiembrie, sefa departamentului de suport tehnic a prezentat o evaluare amanuntita a activitatii Partenerilor Certificati pe acest palier.

Cu alte cuvinte, va invitam sa urmariti mesajul departamentului de Suport Tehnic Magister catre utilizatorii SmartCash RMS:

Interviu cu Stefania Berceanu, sefa Departamentului de Suport Tehnic Magister
Interviu cu Stefania Berceanu, sefa Departamentului de Suport Tehnic Magister

„In 2012, fata de anul trecut, s-au facut schimbari majore la platforma SmartCash RMS, insemnand ca versiunea noua de program, care a aparut, are diferente destul de mari fata de vechea interfata. A trebuit sa consiliem foarte multi clienti care nu erau obisnuiti cu modul de lucru actual.
As vrea sa transmit clientilor atat celor vechi, cat si celor care vor sa cumpere solutia noastra ca nu trebuie sa se sperie de noile functionalitati introduse in program, ele sunt foarte usor de folosit, trebuie doar sa te obisnuiesti cu ele si sa lucrezi.”

Stefania Berceanu
Sef Departament Suport Tehnic Magister

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!