Claudia
Mini-market Iodor, Dorohoi, continua traditia SmartCash Shop
14 octombrie 2005

Mini-market-ul Iodor din Dorohoi, judetul Botosani, continua traditia SmartCash Shop in zona, urmand exemplul altor magazine similare care au apelat la programul produs si implementat de specialistii Magister Software, capabil sa se adapteze oricarui tip de magazin.
Iodor este un supermarket mic, de cartier, propunand o gama variata de produse alimentare si nealimentare de prima necesitate.
Magazinul s-a deschis la inceputul lunii octombrie, instalarea sistemului si training-ul personalului fiind asigurat de partenerul Magister Software certificat in zona, firma Microtehnica SRL. Instalarea a durat 2 zile, timp in care au fost puse la punct toate detaliile de ordin tehnic, legate de functionarea programului, cat si de echipamente.
Iodor functioneaza pe baza solutiei SmartCash Shop in varianta sa Profesional ECR, pentru case de marcat.
Magazinul este prevazut cu un sistem de cantarire digitala cu etichetare bazat pe cantare Datecs din gama 15LP si imprimante pentru coduri de bare Zebra. Comunicatia dintre cantare si serverul de backoffice este realizata de un plug-in universal pentru cantare digitale.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!